image
image
ma-vr: 08:00 - 17:00
za-zo: gesloten

Al 75 jaar een begrip in Reuver

Wat wij doen...

Metaco is met ruim 75 jaar één van de oudste bedrijven in Reuver en het oudste niet-keramische bedrijf. Dit jaar werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Molenveldweg nummer 17. Metaco is een gerenommeerde gereedschapsmakerij en produceert hoogwaardige spuitgietmatrijzen, 3D modellen en machineonderdelen (enkelstuks in kleine series) uit diverse materialen, zoals aluminium, staal en kunststof.

image

"Bij Metaco Tooling staan we voor innovatie, kennis, kwaliteit en tijdige levering. We denken graag met u mee bij het maken van gereedschappen. Het meedenken en adviseren van de klant waarbij gezocht wordt naar de beste oplossingen is het uitgangspunt van Metaco Tooling. Uw aanvraag is bij ons in goede handen."

image

Samenwerken met klanten

Ideeën van klanten kunnen in samenwerking met onze mensen worden ontworpen en geproduceerd, geheel naar wens van de klant. Wij ontwikkelen gezamenlijk een prototype, dat uiteindelijk tot een compleet eindproduct wordt uitgewerkt. Metaco Tooling ondersteunt in het hele proces, van het idee tot aan het eindproduct. Doordat we de kennis in huis hebben van de materialen en productieprocessen, zowel voor samenstellen als bewerken kunnen we voor de klant de slimste ontwerpen maken.

Metaco Tooling is een erkend SBB leerbedrijf