image
image
ma-vr: 08:00 - 17:00
za-zo: gesloten

Bij metaco tooling zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van matrijzen, modellen, prototypes en machineonderdelen. Enkelstuks of kleine series, waarbij wij kwaliteit garanderen.

Icoon Spuitgietmatrijzen

Spuitgietmatrijzen

Wij hebben jarenlange ervaring als matrijzenmaker, en zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerkmatrijzen en productiemallen. Ook hierbij kan de klant kiezen uit wat voor soort materiaal de matrijs gemaakt moet worden, zo zijn wij onder andere bevoegd in aluminium en (ongehard) gereedschapsstaal.

Lees meer
Icoon 3D Modellen

3D Modellen en prototypes

Speciaal voor gieterijen produceren wij 3D-modellen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het maken van kunststof- of aluminium modellen, modelinrichtingen en mallen.

Buiten het ontwikkelen van modellen zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van prototypes die zijn bestemd voor bedrijven en ontwerpers die graag een tastbaar voorbeeld willen hebben.

Lees meer
Icoon prototypes

Machineonderdelen

Met behulp van de modernste CNC draai- en freesmachines, bediend door onze vakmensen, kunnen wij de meest uiteenlopende onderdelen vervaardigen. Hierbij maken wij gebruik van diverse materialen om het gewenste resultaat te behalen. Ons vizier ligt op klant specifieke productie van enkelstuks en kleine series tegen een scherpe prijs.

Lees meer

Nieuwe projecten

Bekijk hier beneden de resultaten van enkele mooie projecten die wij al hebben mogen doen.